Младите таланти в България имат своя шанс за изява. „Творим изкуство“ е проектът, който запали стотици момичета и момчета в сферата на изобразителното изкуство и фотографията. Всички младежи на възраст 14-19 години могат да се включат в „Опознай Родината, за да...“

Красотата в България може да провокира всеки един от вас в сферата на историята, природата, етнографията, в обществото и в самите тях. Участниците ще бъдат професионално оценени от високопоставено жури, а след това ще имат шанса да изложат творбите си в престижна столична галерия.

Тазгодишното издание на проекта е вече в ход. Изложбата ще се проведе в периода 13.06 – 30.06.2013 година в Националната художествена галерия. В България има много способни млади хора, олицетворяващи бъдещето на страната, и които могат да я представят по подобаващ начин.

Така че, всеки от вас между 14 и 19 години, които имате талант и не искате да останете незабелязани. Покажете какво можете! Създайте вашите картини и фотографии и ги вижте изложени в една от елитните софийски галерии! Спечелете награди, с които да продължите да творите още по-качествено!

За да се включиш в надпреварата, е нужно да попълниш формуляра и да го изпратиш на e-mail адрес signup@creating-art.org не по-късно от 15. април, 2012 г.

Във формуляра за участие трябва да впишеш както основна информация за себе си, така и данни за творбата – заглавие, кратко описание, включващо техниките, използвани за нейната направа, и размери на произведението (в сантиметри за рисунка и в пиксели и DPI за фотография). Не забравяй да прикачиш файла с твоята снимка или сканираната рисунка. А ако още се колебаеш дали да се включиш, прочети разясненията в страницата на проекта. И УСПЕХ!