Жените по-често лъжат, докато пишат еротични съобщения, като най-често те просто "разкрасяват истината", казвайки, че са под душа или се докосват, а всъщност почистват.

"С какво си облечена?" е класическо начало на еротична кореспонденция. Най-честият отговор на жените е "с нищо" или "по секси бельо". Такива съобщения съблазняват партньора повече от признанието на жената, че е по стара пижама.

48% от представителките на слабия пол признават, че редовно скриват истината по време на "секстинг". Дамите са по-склонни да лъжат, за разлика от мъжете, от които само 24% си съчиняват секси подробности.

"Жените правят всичко, за да допринесат за секси атмосферата, като лъжат в съобщения, подобно на това да кажат на мъжа, че е бил фантастичен в леглото. Често тези похвали целят само да накарат партньора да се чувства добре", заявиха авторите на проучването.

Изследването показва още, че най-честите лъжи са свързани с дрехите и нещата, които правите. Те често се преувеличават, за да звучат по-провокативно. /БГНЕС